Du kan have glæde af zoneterapi hvis du har problemer med:
 
  • Migræne
  • Stress
  • Fordøjelses problemer
  • Søvn problemer
  • Allergi
  • Overgangsalder
  • og m.mHvor ofte skal du have zoneterapi og hvor mange behandlinger skal der til

Dette er et spørgsmål jeg ofte får stillet og et spørgsmål der er svært at svare på. Det er nemlig forskelligt fra menneske til menneske, nogle reagere hurtigt på en behandling og hos andre tager det længere tid. Det kommer også an på hvor længe du har haft symptomerne.

Jeg har dog som hovedregl, at hvis ikke der er tegn på en forandring efter 3. behandling, så skal vi have en snak om, om zoneterapibehandlingen skal fortsætte.

Zoneterapi gør det ikke alene

Der kan være mange årsager til din ubalance.
Jeg tror på at der kan være 3 årsager til sygdomme/ubalancer i kroppen.

Mangel på næringsstoffer
Ophobning af affaldsstoffer
Uforløste føelser og psykisk ubalance

Når du starter behandling hos mig kigger vi derfor sammen på din kost, medicinforbrug, motion, levevis o.s.v for at finde frem til hvor din ubalance stammer fra og hvad du selv kan gøre sideløbende med behandlingen hos mig, for at opnå størst mulig resultat.

For mig er det vigtigt, at sikre mig klienter får den bedste og ikke mindst rigtige behandling. Jeg kan tilbyde meget med det jeg kan, men skulle mine kompetencer ikke række, sørger jeg for at sende godt videre. Jeg er tilhænger af tværfaglighed og hjælper gerne med at henvise til andre behandlingsformer/behandlere, hvis jeg vurdere at mine klienter kan have gavn af dette.

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach og vil også bruge den del af mig i min behandling, for at støtte dig bedst muligt i din proces med at genfinde din balance.


 
Reaktioner efter behandlingen

Det er meget naturligt, at der er en eller flere reaktioner efter en behandlingen. Reaktionerne skal dog ikke ses som en forværring, men mere som et tegn på, at der er startet en proces i kroppen og at bedring er på vej.

Typiske reaktioner kan være:

Træthed eller øget energi
Prikkende fornemmelse i kroppen
Øget vandladning og/eller afføringsmængde
Stærkt lugtende urin og/eller ændret farve
Kulderystelser/varmefornemmelse
Kortvarig opblussen af gamle symptomer
Øget slimproduktion fra næse, mund og svælg

Hvis du er i tvivl, om dine reaktioner skyldes behandlingen, er du mere end velkommen til at kontakte mig, hellere en gang for meget end for lidt
  
 
 
 
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Agtrupvej 197, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com