Mit navn er Dorthe Lambæk, jeg er født en forårsdag i 1968, gift og mor til 2 skønne unge mennesker.
Jeg har siden 2005 drevet egen klinik i Kolding

Jeg er uddannet på Zoneterapeutskolen i Kolding, som har mere end 30 års erfaring i at uddanne professionelle zoneterapeuter og har løbende optimeret min uddannelse med diverse kurser og uddannerlser blandt andet:

♥ 4 1/2 årig Psykoterapeut uddannelse. Se mere her
♥ 1 årig Coach uddannelse
♥ Zoneterapi til gravide, fødende og fødselshjælp
♥ Zoneterapi til børn og spædbørn
♥ Børneernæring
♥ Babymassage
♥ Øreakupunktur
♥ Arbejdet med for tidligt fødte børn

Zoneterapi som behandlingsform går i god tråd med mit holistiske menneskesyn, jeg ser på hele mennesket og ikke kun symptomerne, da ingen mennesker er ens, tager jeg derfor altid ugangspunkt i det enkelte menneske.

Jeg tror på der kan være flere årsager til at vi bliver syge:

1. Manglende næringsstoffer
2. Ophobede affaldsstoffer
3. Uforløste følelser.

Det er derfor min fornemmeste opgave, at få skabt en bevidsthed om hvor ubalancen i kroppen kan stamme fra.

For mig er det vigtigt, at jeg møder mine klienter frit og åbent og sikre mig de får den bedste og ikke mindst rigtige behandling. Jeg kan tilbyde meget med det jeg kan, men skulle mine kompetencer ikke række, sørger jeg for at sende godt videre. Jeg er tilhænger af tværfaglighed og hjælper gerne med at henvise til andre behandlingsformer/behandlere, hvis jeg vurdere at mine klienter kan have gavn af dette.

Jeg har siden 2007, siddet som Næstformand i ZCT ( Zoneconnection Terapeut Forening), en professionel branceforening for blandt andet zoneterapeuter. Her sidder jeg med ansvaret for foreningens hjemmeside, godkendelse af efteruddannelser samt råd og vejledning til studerende og færdiguddannede terapeuter
Tidsbestilling

Tidsbestilling foregår alle hverdage mellem 8 og 17 på telefon 50571050. Hvis ikke jeg har mulighed for at besvare dit opkald, er du mere end velkommen til, at indtale en besked, sende en SMS eller sende en mail på lambaekdorthe@gmail.com, så vender jeg tilbage til dig, så hurtigt det er mig muligt.

Aflysning

Skulle det ske, at du bliver forhindret i at komme til aftalt tid, så vær sød at give besked herom hurtigst muligt og senest kl 8 på selve behandlingsdagen, så jeg har en chance for at disponere min tid til anden side.
Der opkræves fuldt honorar ved aflysning efter kl 8 på selve behandlingsdagen eller ved udeblivelse. 

Åbningstider

Jeg har ingen faste åbningstider, i løbet af ugen er der mulighed for både formiddag og eftermiddagstider.
 
Privatlivspolitik
Når du benytter min kontakformular, giver du mig samtidig lov til at registere dine oplysninger som navn, telefonnummer, mail adr og henvendelsesårsag. Du kan læse mere om min privarlivspolitik ved at klikke her
Hvor foregår behandlingen
 
Agtrupvej 197 v/ Gamst blomster
 
Parkering
 
Du kan benytte p-pladsen ved Gamst Blomster (gratis)
 
Bus
 
Linie 2 stopper lige uden for klinikken
 
 
 
 
 
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Agtrupvej 197, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com