Lidt om mig

Mit navn er Dorthe Lambæk, jeg er født en forårsdag i 1968, gift og mor til 2 skønne unge mennesker.

Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft en interesse for mennesker omkring mig og jeg drives af at gøre en forskel for andre.

Jeg har været så privilegeret, at jeg i det meste af mit voksne liv, har fået lov til at arbejde tæt med andre mennesker, først i mit arbejde som personlighjælper og siden 2005 som selvstændig zoneterapeut, coach og psykoterapeut.
 
Jeg har siden 2007, siddet som Næstformand i ZCT ( Zoneconnection Terapeut Forening), en professionel branche forening for blandt andet zoneterapeuter. Her sidder jeg med ansvaret for foreningens hjemmeside, godkendelse af efteruddannelser samt råd og vejledning til studerende og færdiguddannede terapeuter
Min uddannelses baggrund

I 2005 afsluttede jeg en 2 årig uddannelse til zoneterapeut på Zoneterapeut skolen i Kolding, som har mere end 20 års erfaring i at uddanne professionelle terapeuter.

Undervisningen i alle fagene har IKKE været baseret på onlinestudie men direkte kontakt mellem undervisere og elev, som har givet mig den bedst mulig træning og udvikling

Du kan læse mere om uddannelsens indhold her

I 2017 afsluttede jeg en 4 1/2 årig coach og psykoterapeut uddannelse hos EDP instituttet i Kolding.

EDP uddannelsen er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Du kan læse om uddannelsens indhold her
Jeg plejer naturligvis min faglige stolthed. Jeg får selv zoneterapi hver måned og får løbende supervision og egen terapi, for hele tiden at være den bedste udgave af mig, så jeg kan være den bedste terapeut for dig.

Udover zoneterapeut, coach og psykoterapeut uddannelsen har jeg følgende kurser:

Zoneterapi til gravide, fødende og fødselshjælp
Arbejdet med for tidligt fødte børn
Børneernæring
Babymassage
Øreakupunktur
Acu Nova akupunktør
 
Jeg er i øjeblikket igang med "Supervisior i mad og føelser" samt "OPPE guide uddannelsen" hos Psykolog Mette Holm, som jeg forventer af afslutte i efteråret 2019

For mig er det vigtigt, at mine klienter får den bedste og ikke mindst rigtige behandling. Jeg kan tilbyde meget med det jeg kan, men skulle mine kompetencer ikke række, sørger jeg for at sende godt videre. Jeg er tilhænger af tværfaglighed og hjælper gerne med at henvise til andre behandlingsformer/behandlere, hvis vi sammen  vurdere at du kunne  kan have gavn af dette.


Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Agtrupvej 197, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com