Zoneterapi til babyer og børn / Baby workshop
Baby workshop

Jeg afholder løbende baby workshops i mine egne lokaler. Det kan både være for mødregrupper, men også for Jer der ikke har valgt mødregrupper, men gerne vil mødes med andre nybagte mødre og/eller fædre


 
Program for det kommende efterår og vinter
 
Lær at give dit barn zoneterapi 
Jeg vil lette og enketlte øvelser som du med fordel selv kan anvende hvis din baby har kortvarig forstoppelse, luft i maven, problemer med søvnen. 
 
Mandag den 4 nov kl 10-12 - UDSOLGT
Mandag den 2 december kl 10-12
 
Lær at give dit barn massage
 
Tirsdag den 19 november kl 10-12 UDSOLGT
 
 
 
Livet som spædbarns familie, med de glæder og bekymringer der følger med
 
Jeg vil skabe et rum, hvor du som mor eller far, frit kan tale om de udfordinger og bekymringer der følger med som forældre. I gruppen vil vi støtte hinanden og dele ud af de erfaringer vi hver især har skabt os. Jeg er selv mor til 2 unge mennesker og har mere end 15 års erfaring i behandling af spædbørn og via samtaler med en masse forældre lagt øre til alle de bekymringer der følger med og ved hvor svært det er at turde at sætte ord på de dage hvor man næsten har lyst til at give sit barn væk fordi træthed og tvivl om man nu gør det godt nok bare bliver for meget at gå med selv - det skal vi lave om på- for DU gør det nemlig godt nok :-) 
 
Alle emner er velkommen, intet er for stort, intet er for småt - jeg vil møde dig i det der udfordre Jer hver i sær og naturligvis vil jeg inddrage min viden indenfor zoneterapien og hvis nødvendigt vise punkter som du med fordel kan anvende hjemme. 
 
Onsdag den 11 december kl 10-12
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktiske oplysninger
 
Jeg har tæpper, håndklæder og olie, når der undervises i zoneterapi og babymassage
 
Der er mulighed for at varme flaske, hvis dit barn får modermælkserstatning
 
Jer servere vand, urtethe, boller og frugt ved hver workshop
 
Priser
 
Pris for mor og barn eller far og barn :-) 
Kr. 150,00
 
 
Hvis I er en mødregruppe på mindst 5, kommer jeg også gerne ud til Jer og holder workshop. Jeg medbringer tæpper, håndklæder og olie, hvis der skal undervises i zoneterapi eller massage. 
 
Pris for mor og barn
Kr. 200,00
 
Tillæg for kørsel udenfor Kolding Kommune
 
 
 
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Agtrupvej 197, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com