Zoneterapi til børn / Zoneterapi til børn
 
 Jeg har siden 2005 haft egen klinik og har gode erfaringer med behandling af  spædbørn.

Zoneterapi til spædbørn er en nænsom, men effektiv behandlingsform, hvor jeg med mine hænder blidt trykker spædbarnet under og på fødderne. De fleste spædbørn kan godt lide at få zoneterapi og slapper af. Dog kan der være ømme punkter under fødderne, men jeg tilretter min zoneterapi, så det bliver en god oplevelse for spædbarnet.

Min erfaring er, at spædbørn reagerer positivt på zoneterapi og jeg arbejder ud fra den overbevisning, at spædbørn, skal kunne regulere sig selv, uden stimuli udefra og der skal ofte kun få behandlinger til for, at genskabe en balance og mulighed for selvregulering.

Behandlingen varer fra 10-20 min. alt afhængig af barnet. Første besøg vil ofte tage hen i mod 30 min.

Zoneterapi har god effekt mod:
 
♥ Kolik
♥ Forstoppelse
♥ Uro
♥ Søvnproblemer
♥ Mellemørebetændelse/væske på ørerne
♥ og meget mere.......
 
 
Zoneterapi styrker kroppen på en blid og nænsom måde og øger dit barns velvære.
 

Udover at behandle med zoneterapi, underviser jeg også forældre i babymassage og kommer gerne ud i mødregrupper eller arrangere events i min egen klinik. Ring og hør nærmere om dette på 50571050.
 
 
Jeg har taget min 2 årig uddannelse på Zoneterapeut skolen i Kolding, som har mere end 30 års erfaring i at uddanne professionelle zoneterapeuter.
 
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Olaf Ryesgade 7y, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com