Zoneterapi til voksne / Reaktioner efter behandlingen
Reaktioner efter behandlingen
 
Det er meget naturligt, at der er en eller flere reaktioner efter en behandlingen. Reaktionerne skal dog ikke ses som en forværring, men mere som et tegn på, at der er startet en proces i kroppen og at bedring er på vej. 
 
Typiske reaktioner kan være:
 
♥ Træthed eller øget energi
♥ Prikkende fornemmelse i kroppen
♥ Øget vandladning og/eller afføringsmængde
♥ Stærkt lugtende urin og/eller ændret farve
♥ Kulderystelser/varmefornemmelse
♥ Kortvarig opblussen af gamle symptomer
♥ Øget slimproduktion fra næse, mund og svælg
 
Hvis du er i tvivl, om dine reaktioner skyldes behandlingen, er du mere end velkommen til at kontakte mig, hellere en gang for meget end for lidt. 
 
Hvor ofte skal du have zoneterapi og hvor mange behandlinger skal der til
 
 
Dette er et spørgsmål jeg ofte får stillet og et spørgsmål der er svært at svare på. Det er nemlig forskelligt fra menneske til menneske, nogen reagere hurtigt på en behandling og hos andre tager det længere tid. Det kommer også an på hvor længe du har haft symptomerne. 
 
Jeg har dog som hovedregl, at hvis ikke der er tegn på en forandring efter 3. behandling, så skal vi have en snak om, om zoneterapibehandlingen skal fortsætte. 
 
Zoneterapi gør det sjældent alene, så for at opnå  succes med behandlingen, er det vigtigt, at du selv tager et ansvar og gør det vi sammen finder frem til, vil være godt for dig at gøre, sideløbende med zoneterapibehandlingen.
 
 
 
 
 
Zoneterapi gør det ikke alene.
Der kan være mange årsager til din ubalance. Når du starter behandling hos mig, kigger vi sammen  på din  kost, motion, medicinforbrug,  levevis o.s.v, for at finde frem til, hvad du selv kan gøre sideløbende med behandlingen hos mig, for at opnå størst mulig resultat.
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Olaf Ryesgade 7y, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com