Praktiske oplysninger / Lidt om Dorthe
 
Mit navn er Dorthe Lambæk, jeg er født en forårsdag i 1968, gift og mor til 2 skønne unge mennesker. 
Jeg  har siden 2005 drevet min klinik fra min bopæl i Kolding. 1. april 2016 flyttede jeg min klinik til et klinikfællesskab i Olaf Ryesgade 7y i Kolding

Jeg er uddannet på Zoneterapeutskolen i Kolding, som har mere end 30 års erfaring i at uddanne professionelle zoneterapeuter og har løbende optimeret min uddannelse med diverse kurser og uddannerlser blandt andet:

♥ 4 1/2 årig Psykoterapeut uddannelse. Se mere her
♥ 1 årig Coach uddannelse
♥ Zoneterapi til gravide, fødende og fødselshjælp
♥ Zoneterapi til børn og spædbørn
♥ Børneernæring
♥ Babymassage
♥ Øreakupunktur
♥ Arbejdet med for tidligt fødte børn

Zoneterapi som behandlingsform går i god tråd med mit holistiske menneskesyn, jeg ser på hele mennesket og ikke kun symptomerne, da ingen mennesker er ens, tager jeg derfor altid ugangspunkt i det enkelte menneske. 
 
Jeg tror på der kan være flere årsager til at vi bliver syge:
 
1. Manglende næringsstoffer
2. Ophobede affaldsstoffer
3. Uforløste følelser.
 
Det er derfor min fornemmeste opgave, at få skabt en bevidsthed om hvor ubalancen i kroppen kan stamme fra. 
 
For mig er det vigtigt, at jeg møder mine klienter frit og åbent og sikre mig de får den bedste og ikke mindst rigtige behandling. Jeg kan tilbyde meget med det jeg kan, men skulle mine kompetencer ikke række, sørger jeg for at sende godt videre. Jeg er tilhænger af tværfaglighed og hjælper gerne med at henvise til andre behandlingsformer/behandlere, hvis jeg vurdere at mine klienter kan have gavn af dette. 

Jeg har siden 2007, siddet som Næstformand i ZCT ( Zoneconnection Terapeut Forening), en professionel branceforening for blandt andet zoneterapeuter. Her sidder jeg med ansvaret for foreningens hjemmeside, godkendelse af efteruddannelser samt råd og vejledning til studerende og færdiguddannede terapeuter.

Jeg er:
 
Medlem af branceforeningen ZCT
 
 Registreret Alternativ Behandler(RAB), som sikre mine klienter, at jeg har taget en professionel uddannelse, på godkendte skoler, er medlem hos en godkendt branceforening,  samt en garanti for at jeg  vedligeholder min uddannelse. 
 
 
 
Jeg er tilmeldt datatilsynet, da jeg fører journaler, som jeg naturligvis behandler og opbevarer fortroligt og jeg har naturligvis tavshedspligt. 
 
 
 
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Olaf Ryesgade 7y, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com