Praktiske oplysninger / Lidt om Dorthe
 
Mit navn er Dorthe Lambæk, jeg er født en forårsdag i 1968 og  har siden 2005 drevet min klinik fra min bopæl i Kolding. 1. april 2016 flyttede jeg min klinik til et klinikfællesskab i Olaf Ryesgade 7y i Kolding

Jeg er uddannet på Zoneterapeutskolen i Kolding, som har mere end 30 års erfaring i at uddanne professionelle zoneterapeuter og har løbende optimeret min uddannelse med diverse kurser, blandt andet:

♥ Zoneterapi til gravide, fødende, fødselshjælp
♥ Zoneterapi til børn og spædbørn
♥ Børneernæring
♥ Babymassage og snust lidt til Kranio Sakral til babyer
♥ Øreakupunktur
♥ Grundlæggende Coaching
♥ Arbejdet med for tidligt fødte børn
♥ Jeg afslutter juni 2017, en 4 1/2 åring uddannelse til psykoterapeut   
 

Zoneterapi som behandlingsform går i god tråd med mit holistiske menneskesyn, jeg behandler hele mennesket og ikke kun symptomerne, ingen mennesker er ens og derfor tager jeg altid ugangspunkt i det enkelte menneske. 

Gennem årene har jeg med succes behandlet mange spædbørn og børn for blandt andet kolik, uro, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer og andre ubalancer.

Jeg er medlem af branceforeningen ZCT og er Registreret Alternativ Behandler
(RAB) og er tilmeldt Sygeforsikring Danmark og Datatilsynet.
 
 
Jeg har siden 2007 siddet som næstformand i ZCT (ZoneConnectionTerapeutforening), hvor jeg sidder med ansvaret for foreningens hjemmeside og godkendelse af efteruddannelseskurser.
 
 
Zoneterapeut og Psykoterapeut Dorthe Lambæk | Olaf Ryesgade 7y, 6000 Kolding  | Tlf.: 50571050 | lambaekdorthe@gmail.com